Penyejuk Hati

"Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu" (Al-Baqarah:216)

"Barangsiapa bertaqwa kepada Allah nescaya Dia akan membukakan jalan keluar baginya. Dan Dia memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya." (Surah At-Thalaq: 2-3)

Meet EMDrian @ Menara Dayabumi

Thursday 19th July 2012 sebelum sambut Ramadan my friend Elmi belanja makan Souther Chicken untuk EMDrian.  Elmi cannot joined coz baru lepas operation. At first I memang tak sure nak datang ke tak, but lastly I came juga lah just to meet friends yang masih layak bertugas disana. Dah rezeki I ada pulak yang MC dapatlah I merasa nasi kegemaran ramai ni. 


Biasa nasi nya banyak sampai tak boleh habis, but now the quantity dah berkurangan so I boleh habiskan all portion. Nasi nampak biasa saja kan...comes together with fried chicken, sikit acar timun, sambal dan kuah kari tapi rasa dia makan sekali pasti nak lagi.


Thank you for the organizer siap ada buah potong


putu bambu, air kota dan I bawa fruit tart and beberapa keping egg tart. Alhamdulillah ada permintaan untuk cheese tart, fruit tart and egg tart. Geng thank you for your support. Ada gak benda yang boleh I buat kat rumah. Terima kasih daun keladi, kalau nak order lagi.


Berseri-seri muka staff harapan company ni. Tingkatkan productiviti. Untuk Elmi thank you ver much, moga cepat sembuh. Lepas ni boleh jadi bionic women dan moga cepat dapat kerja.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...