Penyejuk Hati

"Boleh jadi kamu membenci sesuatu, padahal ia amat baik bagimu, dan boleh jadi kamu menyukai sesuatu, padahal ia amat buruk bagimu" (Al-Baqarah:216)

"Barangsiapa bertaqwa kepada Allah nescaya Dia akan membukakan jalan keluar baginya. Dan Dia memberinya rezeki dari arah yang tidak disangka-sangkanya. Dan barangsiapa yang bertawakkal kepada Allah, nescaya Allah akan mencukupkan keperluannya." (Surah At-Thalaq: 2-3)

My Club

04/12/2012- Apa I nak buat esok. Dah sekian lama punya membership tapi tak pernah masuk ke sauna dan jacuzzi. Yang paling kerap hanya ke swimming pool bawa anak-anak nongoi bila time cuti.


Swimming pool Place of Golden Horses, favourite my girls sbb besar dan dalam dan ada gelongsor. memang happening kalau bawa diorang kesini.


Country Height Club, yang paling kerap dikunjungi sebab dekat dengan rumah dan senang nak parking. tapi my girls tak berapa suka sebab sizenya.


The Mines Resort SPA, start tahun ni boleh masuk hari- hari kecuali isnin tutup sebab dah ada spa untuk lelaki. kalau tak kena gilir-gilir lelaki perempuan so leceh nak ikut hari dan masa. Dah tak kerja ni berazam nak kesini 2x seminggu. Nak ke sauna untuk cairkan lemak-lemak tepu. Sesiapa nak temankan I, roger-rogerlah. I boleh bawa you all FOC.




9 comments:

  1. Replies
    1. kalau ko stress mai lah sini aku bawa gi sini. bagi panas2 badan.

      Delete
  2. Assalamualaikum,
    Best ni...tapi daku pemalu nak berendam2 bagai kat sini ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, apa nak malu kat sini gegirl jer. lagi pun privacy.
      tak ramai, kalu nasib baik I sorang jer duduk dalam jacuzzi tu.

      Delete
  3. bawaklah ai yang gojes nih, ahaksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh no hal.. nanti I roger2 you k.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...